Se curata cartofi si se pun al fiert cu putina sare, iar intre timp taiem rosia,ardelul, ceapa,si punem oale la fiert.
Cand sunt fierte oale le scurgem de apa si le lasm in apa rece ca sa se poata curata mai usor.
Cand sau fiert acrtofi scurgem apa de pe ei si ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii taiem.
Amestecam toate, unde apoi adaugam sare, piper si ulei dupa gust.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii