Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
5 kg gogosari, 450 ml ulei, 400 g mustar dulce, 1 lingura sare, 1 lingura zahar, un pahar 200-250 g otet, piper, foi dafin
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in alt vas. In vasul cu ulei se pune mustarul si se amesteca sa nu se taie, se adauga sare, zahar, otet, condimente si se amesteca. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pun feliile de gogosar, pe rind, si se amesteca incontinuu. Dupa ce s-au pus toate feliile de gogosar, se lasa sa mai dea un clocot.
Dupa ce s-a racit se toarna compozitia in borcane bine uscate, avind grija sa nu ramina bule de aer.
Se serveste ca garnitura la friptura
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pentru friptura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Orezul se prajeste in ulei, de preferat de masline, pana devine aramiu. Se pun peste orez 3 cani
8 voturi
2 comentarii
50 min
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate