Salata pentru friptura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 450 ml ulei
  • 400 g mustar dulce
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • un pahar 200-250 g otet
  • piper
  • foi dafin

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in alt vas. In vasul cu ulei se pune mustarul si se amesteca sa nu se taie, se adauga sare, zahar, otet, condimente si se amesteca. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pun feliile de gogosar, pe rind, si se amesteca incontinuu. Dupa ce s-au pus toate feliile de gogosar, se lasa sa mai dea un clocot.

Dupa ce s-a racit se toarna compozitia in borcane bine uscate, avind grija sa nu ramina bule de aer.

Se serveste ca garnitura la friptura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor