Se pune la fiert 1/2 l otet.1/2l apa 2 foi de dafin
Se fierb in aceasta compozitie pe rand in ordinea urmatoare:
-telina -5 min-se strecoara
-morcov-15 min-se strecoara
-ceapa 3 min -se strecoara si se arunca lichidul rezultata.
Gogosarii se dau in clocot in 2 l apa cu 2 linguri de sare.Se strecoara reci.
Legumele bine scurse se amesteca cu maioneza facuta din 2 pahare de mustar frecate cu 4 linguri zahar +1/2 pachet conservant si 3/4 l ulei.
Se pune salata in borcane,se inchide capacul si se tine la rece,de preferat in frigider.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii