Deja a sosit timpul proviziilor pt iarna. Am pus salata verde la congelator. Eu am pus 50 de capatani, din productie proprie.
Cum se procedeaza: salata proaspata, se curata de frunze vestede se taie coada, se spala in mai multe ape, se fierbe(mai mult se opareste, sa scada putin), se pune la scurs si racit, apoi se portioneaza si se pune in pungi de plastic. Pungile cu salata se congeleaza. Este foarte buna iarna, dar si in criza de timp.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii