autor:

Sidy

» » , Aperitive, Aperitive

Salata Quatro Formaggi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2009

Ingrediente
300 g brinza dulce de vaca, 200 g brinza telemea, 300g brinza feta, 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati), masline negre, 1-2 ceapa rosie, 2-3 linguri maioneza, 100 g smantana,marar vrede, 3-4 oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...
2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...
3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica
4.3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,
5.Brinza feta sau cas de oaie razuit
6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)
7.Se rade cascaval din belsug
8.Se orneaza cu masline negre.
Se poate orna cum va trece voua prin cap, mai interesant !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta,

9 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    ce aspect frumos are bravo

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Foarte aspectoasa!

  • Fara foto

    ana -maria , 09 noiembrie 2009

    arata destul de bine aceasta reteta..... delicioasa.....:)

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      TREBUI SA AI CELE 4 SOIURI DE BRANZA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Apetisant....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Foarte bine arata Sidy.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Felicitari,f. frumos!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 august 2009

      Prezentata ft frumos, reteta ft buna, o voi face si eu, felicitari sidy!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 august 2009

      Cat de bine arata salata..felicitari!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 08 august 2009

      Foarte frumos aranjata salata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Arata grozav ....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Arata grozav.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 24 mai 2009

      Interesanta idee! Dar credeam ca finalitatea va fi pe verticala.....eu am sa incerc (cred ca va trebui sa schimb cu ceva mai solid, intelegeti).

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300 g brinza dulce de vaca
  • 200 g brinza telemea
  • 300g brinza feta
  • 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza
  • pe care le preferati)
  • masline negre
  • 1-2 ceapa rosie
  • 2-3 linguri maioneza
  • 100 g smantana,marar vrede
  • 3-4 oua
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

monik (Chef de cuisine)

ce aspect frumos are bravo

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Frittata cu cartofi, porumb si ardei