Se taie frunza de ţelină mărunt şi gogoşarii feliuţe subţiri. Morcovii şi rădăcinile de ţelină se dau prin răzătoarea mare. Conopidele se rup în bucheţele mici.
Separat se fierbe într-un clocot 1 litru oţet, 400 ml ulei, 6 linguri sare, 8 linguri zahăr, 1 lingură de piper boabe şi 10-12 frunze de dafin. Amestecul se toarnă fierbinte peste legume, se amestecă şi se dă la rece până a 2-a zi.
Se pune în borcane (de preferinţă cât se consumă la o masă).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii