Se taie frunza de ţelină mărunt şi gogoşarii feliuţe subţiri. Morcovii şi rădăcinile de ţelină se dau prin răzătoarea mare. Conopidele se rup în bucheţele mici.
Separat se fierbe într-un clocot 1 litru oţet, 400 ml ulei, 6 linguri sare, 8 linguri zahăr, 1 lingură de piper boabe şi 10-12 frunze de dafin. Amestecul se toarnă fierbinte peste legume, se amestecă şi se dă la rece până a 2-a zi.
Se pune în borcane (de preferinţă cât se consumă la o masă).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii