Se curata ceapa, se taie in doua si se taie felii. Se curata castravetii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele. Se taie bucati. Se incinge untul si se caleste mai intai castravetele, apoi ceapa. Se sareaza, se pipereaza. Se adauga apa fiarta cu Vegeta si se lasa 5 minute sa fiarba la foc mic.
Se spala fileurile de peste, se usuca, se condimenteaza. Se prajesc pe ambele parti circa 4 minute. Se presara cu marar tocat.
Se amesteca smantana cu mustarul si se toarna peste castraveti. Se serveste alaturi de peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii