Radeti coaja de lamaie, stoarceti zeama, amestecati-le cu mierea, turnati peste pestele taiat felii groase de 2 cm si lasati-l sa se patrunda circa o ora. Spalati ardeii, indepartati semintele si taiati-i fasii subtiri. Curatati piersicile si taiati fiecare jumatate in 6.
Scurgeti bucatile de peste si prajiti-le intr-o lingura de ulei incins, la foc iute. Cand incep sa se rumeneasca, scoateti-le din tigaie si puneti-le deoparte.
Fierbeti orezul in apa cu sare si lasati-l sa se scurga. Intr-o alta tigaie, caliti fasiile de ardei circa 10 minute, in doua linguri de ulei, amestecand din timp in timp cu o spatula de lemn. Adaugati pestele, marinata in care a stat o ora si bucatile de piersica si lasati-le sa fiarba doua minute. Presarati cu piper si serviti-l imediat, impreuna cu garnitura de orez.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii