Radeti coaja de lamaie, stoarceti zeama, amestecati-le cu mierea, turnati peste pestele taiat felii groase de 2 cm si lasati-l sa se patrunda circa o ora. Spalati ardeii, indepartati semintele si taiati-i fasii subtiri. Curatati piersicile si taiati fiecare jumatate in 6.
Scurgeti bucatile de peste si prajiti-le intr-o lingura de ulei incins, la foc iute. Cand incep sa se rumeneasca, scoateti-le din tigaie si puneti-le deoparte.
Fierbeti orezul in apa cu sare si lasati-l sa se scurga. Intr-o alta tigaie, caliti fasiile de ardei circa 10 minute, in doua linguri de ulei, amestecand din timp in timp cu o spatula de lemn. Adaugati pestele, marinata in care a stat o ora si bucatile de piersica si lasati-le sa fiarba doua minute. Presarati cu piper si serviti-l imediat, impreuna cu garnitura de orez.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii