autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Salau in aspic cu portocale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
500g file de salau,750ml aspic,10g gelatina,2 portocale,verdeata,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se taie fasii si se pun la fiert in apa cu putina sare.Diluati gelatina in sucul stors de la o portocala ,adaugati 250 ml aspic,coaja rasa de la o portocala ,sare si piper.Amestecati bine si turnati compozitia intr-o tava de cozonac.Puneti tava la frigider 2 ore.
Cand aspicul s-a inchegat ,puneti deasupra 1/2 din fasiile de salau si turnati peste ele o alta aprte de aspic si dati tava iar la frigider ptr. 2 ore.
Puneti apoi fasiile de file ramase si turnati peste ele a treia parte din aspic.
Puneti tava la frigider si lasati-o 4 ore.
Ptr. a scoate din tava aspicul,scufundati tava ptr. 30 secunde in apa fierbinte,apoi rasturnati-o pe un platou.
Taiati preparatul in felii de 2 cm si ornati-le cu felii de portocala si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in aspic cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu ciuperci la cuptor

Pangasius cu ciuperci la cuptor

Spalam pestele,il punem intr-o tava de yenna.Curatam ciupercutele si le spalam,apoi le punem in tava

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g file de salau,750ml aspic,10g gelatina,2 portocale,verdeata,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
crap prajit