autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Salau in aspic cu portocale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
500g file de salau,750ml aspic,10g gelatina,2 portocale,verdeata,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se taie fasii si se pun la fiert in apa cu putina sare.Diluati gelatina in sucul stors de la o portocala ,adaugati 250 ml aspic,coaja rasa de la o portocala ,sare si piper.Amestecati bine si turnati compozitia intr-o tava de cozonac.Puneti tava la frigider 2 ore.
Cand aspicul s-a inchegat ,puneti deasupra 1/2 din fasiile de salau si turnati peste ele o alta aprte de aspic si dati tava iar la frigider ptr. 2 ore.
Puneti apoi fasiile de file ramase si turnati peste ele a treia parte din aspic.
Puneti tava la frigider si lasati-o 4 ore.
Ptr. a scoate din tava aspicul,scufundati tava ptr. 30 secunde in apa fierbinte,apoi rasturnati-o pe un platou.
Taiati preparatul in felii de 2 cm si ornati-le cu felii de portocala si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in aspic cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod cu crusta de marar

Cod cu crusta de marar

Fileurile de cod se spala, se zvanta, se tin la marinat cca. 10-15 minute, se sterg si se tavalesc

4 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
File de somn pe pat de legume si sos de smantana

File de somn pe pat de legume si sos de smantana

Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga

3 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g file de salau,750ml aspic,10g gelatina,2 portocale,verdeata,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fidea galbena(fideos amarillos)