Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg salau mic, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, pesmet, sare, 1 lamiie, 4-5 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se curata salaii, se spala, se sareaza si se lasa sa stea ½ de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet curat, se da prin oul batu cu o lingura de lapte, prin faina, apoi din nou prin ou si prin pesmet. Se tine pestele cu o mina de cap, iar cu cealalta mina de coada si se tavaleste bine prin pesmet, astfel incit sa fie peste tot si uniform imbracat in pesmet. Se prajeste in ulei incins, la foc mic, pentru ca sa se rumeneasca frumos, fara sa se arda. Se asaza pe farfurie Se garniseste cu lamiie taiata sferturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau mic pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Se curata ceapa si se toaca marunt.Se caleste in 3,4 linguri de ulei de masline pana prinde culoare.Se
28 voturi
4 comentarii
35 min
Se ia o tava de aragaz,se tapeteaza cu hatrie pergament care se unge cu putin ulei.Se aseaza fileul
13 voturi
6 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate