Se curata pestii de solzi si branhii, apoi se eviscereaza si se spala bine. Se sterg cu hartie absorbanta, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si putina boia.
Intr-o farfurie pregatiti un amestec din malai, faina, boia dulce si iute si cimbru. Dati pestii prin acest amestec si puneti-i la prajit in uleiul incins. Pana se prajesc pestii pe ambele parti (cam 10 minute pe fiecare parte) si devin aurii, preparati mujdeiul din usturoi zdrobit, otet, sare, piper, putina verdeata si 2 linguri de apa.
Scoateti pestii pe hartie absorbanta si asezati-i pe platou. Stropiti-i cu zeama de lamaie, adaugati mujdei, garnisiti cu felii de portocala si frunze de patrunjel si peperoni.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii