Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina . Intr-un castron se bat ouale, se adauga laptele ,sarea ,zaharul ,otetul ,se amesteca bine ,se face loc in mijloc la faina in care am incorporat untul ,turnam compozitia din castron si se framanta (nu prea mult sa se simta bucatelele de unt ) pana se obtine un aluat bun de intins . Se lasa la frigider o ora , se scoate si se imparte in doua . Se intinde un dreptunghi gros de ½ cm ,peste care se rade cascaval si chimen apoi se preseaza usor cu sucitorul , se taie betisoare se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt ,se da la cuptorul prencalzit pe raftul de sus pana se rumenesc ( 10 – 15 minute ) ,ies doua tavi .
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii