Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate un ou si se unge cu pensula pe toata suprafata aluatului portionat, apoi se presara un ptaf de sare si samanta de chimen. Este cea mai usoara reteta de saleuri si la indemana oricui.
Tapetati o tava cu hartie de copt, asezati saleurile pe rand in tava, dati tava la cuptorul incins la 230gr. pentru 20min. Se scot, se racesc si se servesc in compania unui pahar cu bere rece.
Sunt bune si calde, dar nu sunt chiar sanatoase, nu va recomand.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii