Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate un ou si se unge cu pensula pe toata suprafata aluatului portionat, apoi se presara un ptaf de sare si samanta de chimen. Este cea mai usoara reteta de saleuri si la indemana oricui.
Tapetati o tava cu hartie de copt, asezati saleurile pe rand in tava, dati tava la cuptorul incins la 230gr. pentru 20min. Se scot, se racesc si se servesc in compania unui pahar cu bere rece.
Sunt bune si calde, dar nu sunt chiar sanatoase, nu va recomand.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii