Se fierb cartofii in apa cu sare, se curate si se face un piure. In aceasta compozitie se pune untul, se adauga faina, si se framata bine. Se adauga sarea, se intinde o foaie, se taie fasii de 2 cm si lungi de 5-6 cm. Se ung cu ou batut bine se presara chimen sis are. Se presara tava cu faina, se aseaza fasiile si se dau la cuptor 10 min. se servesc reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii