autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Salsa de ciuperci cu vin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii, , 2 cepe rosii, , 300 g ciuperci, , 2 ardei iuti verzi, , 1 legatura patrunjel verde, , 1 lingurita sare iodata, , 40 ml vin demisec, , 1 lamaie, , 4 felii paine (toast), , 20 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielita. Se indeparteaza semintele (prin presare), iar miezul se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt, ciupercile spalate se taie feliute, iar ardeii iuti la fel, dupa ce s-au indepartat semintele si nervurile. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca fin. Ingredientele astfel pregatite se amesteca cu sarea, zeama de lamaie si vinul si se lasa cel putin o jumatate de ora sa se patrunda. Se serveste pe painea prajita unsa cu unt (sau alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ciuperci cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete si rosii pane

Vinete si rosii pane

Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se

14 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci in straturi

Ghiveci in straturi

Vinetele le spalam si le taiem in cuburi de 2cm si le presaram cu sare groasa si le lasam intr-o

10 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 300 g ciuperci
  • 2 ardei iuti verzi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita sare iodata
  • 40 ml vin demisec
  • 1 lamaie
  • 4 felii paine (toast)
  • 20 g unt.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Paste cu tocanita de ciuperci