Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielita. Se indeparteaza semintele (prin presare), iar miezul se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt, ciupercile spalate se taie feliute, iar ardeii iuti la fel, dupa ce s-au indepartat semintele si nervurile. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca fin. Ingredientele astfel pregatite se amesteca cu sarea, zeama de lamaie si vinul si se lasa cel putin o jumatate de ora sa se patrunda. Se serveste pe painea prajita unsa cu unt (sau alaturi).
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii