autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Salsa de ciuperci cu vin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii, , 2 cepe rosii, , 300 g ciuperci, , 2 ardei iuti verzi, , 1 legatura patrunjel verde, , 1 lingurita sare iodata, , 40 ml vin demisec, , 1 lamaie, , 4 felii paine (toast), , 20 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielita. Se indeparteaza semintele (prin presare), iar miezul se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt, ciupercile spalate se taie feliute, iar ardeii iuti la fel, dupa ce s-au indepartat semintele si nervurile. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca fin. Ingredientele astfel pregatite se amesteca cu sarea, zeama de lamaie si vinul si se lasa cel putin o jumatate de ora sa se patrunda. Se serveste pe painea prajita unsa cu unt (sau alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ciuperci cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu ardei umpluti

Bors cu ardei umpluti

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legume

Tarta cu legume

Reteta e pt 4_6 persoane Se curata cartofii ,morcovul, prazul Se spala bine Ciuperca se sterge

14 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 300 g ciuperci
  • 2 ardei iuti verzi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita sare iodata
  • 40 ml vin demisec
  • 1 lamaie
  • 4 felii paine (toast)
  • 20 g unt.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Sarmale de legume in foi de vita