Sandvis cu ou si branza

Adaugi muschiuletul taiat cubulete si cascavalul ras.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sandvis cu ou si branza

Ingrediente

  • 3 felii de paine semialba
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1 polonic de lapte (cca 50 ml)
  • sare
  • 2 felii de muchiulet
  • miez de lapte
  • 2 linguri de cascaval ras
  • rosie
  • patrunjel verde pentru decor
  • ulei pentru copt

Mod de preparare

Cand sunt acasa dimineata, micuta imi lanseaza cate o provocare :" Mami, maine dimineata vreau sa imi gatesti surpriza!".

Si surpriza se face pentru toti ai casei!

Bati ouale cu sarea si laptele.

Adaugi faina in ploaie, batand continuu, sa nu se formeze cocoloase.

Adaugi muschiuletul taiat cubulete si cascavalul ras.

Decupezi feliile de paine, dupa formele pentru ou.

Incinzi uleiul, asezi o forma pentru ou, torni putina compozitie si o coci pe ambele parti (ca pe o clatita).

Scoti "clatita" pe o farfurie.

Repeti operatiunea cu fiecare forma.

Cand sunt gata, asezi cate o clatita de ou pe felia de paine corespunzatoare si decorezi cu miez de lapte, rosie si patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise