Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

Ingrediente

  • Pentru muschiuletul de porc:
  • 200 gr muschiulet fraged de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boabe de piper alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • Mai avem nevoie:
  • 2 mini baghete integrale cu seminte
  • 1 castravete murat
  • 80 gr crema de branza cu verdeata
  • 1 rosie
  • 4-5 linguri boabe de porumb (am folosit de la Sun Food)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit ierburi de Provence
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Muschiuletul de porc:

Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel.

Il taiem bucatele potrivite.

Intr-un bol amestecam sare, piper, boia de ardei dulce, boabe de piper alb, uleiul de masline si cimbrul uscat. In acest amestec punem bucatile de carne, le invartim bine. Acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte. Este bine sa facem asta de seara pentru ca sa isi ia carnea din arome si dimineata sa ne fie mai usor sa pregatim sandwich-urile. Pun si o poza cu muschiuletul de porc, ca sa va faceti o idee cum arata, sa nu il confundati cu muschiuletul adica pastrama/sunca din comert.

Incingem o tigaie grill, o stropim cu ulei si punem bucatile de carne.

Le rumenim pe toate partile, le scoatem pe un platou si le taiem fasii.

Ouale le batem spuma cu sare, piper si ierburile de Provence.

Intr-o tigaie incinsa punem untul, cand s-a topit, turnam ouale batute.

Rumenim omleta pe ambele parti, o scoatem pe o farfurie si o taiem bucatele.

Castravetele murat il taiem feliute.

Rosia o spalam si o facem felii rotunde.

Mini baghetele le taiem in doua pe lungime.

Partea de jos o ungem cu un strat generos de crema de branza.

Asezam bucati de carne, felii de rosie si de castravete murat.

Presaram boabe de porumb, apoi punem si bucatele de omleta.

Asezam capacul la bagheta! Vom obtine doua sandwich-uri absolut delicioase!

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise