Pieptul de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, se frige intr-o tigaie tip grill, pe ambele parti.Se lasa sa se raceasca dupa care se taie dupa preferinta, fie cubulete, fie fasii.
Bagheta de taie si se scoate miezul petru a face loc puiului.
Intr-un bol se amesteca coaja de lamaie, maioneza,iaurtul si pieptul de pui.Se amesteca bine pana ce toate ingredientele se incorporeaza, dupa care se pune in bagheta deja pregatita.Pe deasupra se pune salata verde tocata marunt.Pofta Buna!!!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii