Pieptul de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, se frige intr-o tigaie tip grill, pe ambele parti.Se lasa sa se raceasca dupa care se taie dupa preferinta, fie cubulete, fie fasii.
Bagheta de taie si se scoate miezul petru a face loc puiului.
Intr-un bol se amesteca coaja de lamaie, maioneza,iaurtul si pieptul de pui.Se amesteca bine pana ce toate ingredientele se incorporeaza, dupa care se pune in bagheta deja pregatita.Pe deasupra se pune salata verde tocata marunt.Pofta Buna!!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii