Pieptul de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, se frige intr-o tigaie tip grill, pe ambele parti.Se lasa sa se raceasca dupa care se taie dupa preferinta, fie cubulete, fie fasii.
Bagheta de taie si se scoate miezul petru a face loc puiului.
Intr-un bol se amesteca coaja de lamaie, maioneza,iaurtul si pieptul de pui.Se amesteca bine pana ce toate ingredientele se incorporeaza, dupa care se pune in bagheta deja pregatita.Pe deasupra se pune salata verde tocata marunt.Pofta Buna!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii