Chiflele le taiem in doua pe lungime.
Scurgem tonul desucul propriu si il punem in mod egal pe partea de jos a chiflelor, apoi presaram boabe de porumb.
Spalam rosiile, le feliem si le asezam peste.
Miezul de lapte il taiem in 4 felii si il asezam pe rosii.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, oregano, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Turnam din acest dressing peste ambele sanwich-uri, punem partea superioara a chiflei ca si capac si gata micul dejun.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii