autor:

» » Sandviciuri

Sandwish

Autor: Asu Bucatar (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Asu Bucatar (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2007

Ingrediente
Paine, unt, cas afumat, Pastrama (sunca de pui afumat), sare, rosi

Dificultate: Medie Timp: 2 min

17 voturi

Mod de preparare

Se unge untul pe paine, se pune sare peste. Se felieaza pastrama si casul. Pe urma se pun pe paine(prima data pastrama apoi casul).Se felieaza rosiile intr-o farfurie separata si se pune sare peste. Farfuria cu Sandwish-ul se pune in cuptorul cu microunde timp de 1 minut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwish" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwish Paradiso

Sandwish Paradiso

Untul moale dar nu topit il mixam impreuna cu zaharul pe care il vom adauga treptat ,mixand incontinuu; Adaugam

3 voturi    3 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

2 min

17 voturi

Ingrediente

  • Paine
  • unt
  • cas afumat
  • Pastrama (sunca de pui afumat)
  • sare
  • rosi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Sandviciuri

Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovlecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovlecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei

Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde. Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam feliile de legume, le

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Bruschete de rosii