autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Sandwitch cu de toate

Autor: roberta si georgiana tarle si vlaicu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roberta si georgiana tarle si vlaicu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Ingrediente
O cutie de pate,doi ardei rosii,o felie de castravete,ou fiert.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

29 voturi

Mod de preparare

Prima data luati doua felii de paine.Pe una ungeti usor pateul iar apoi cei doi ardei ii taiati subtire mai multe felii si apoi le taiati in doua.Puneti felia de castravete apoi taiati oul fiert felii si il puneti in sandwitch.Puneti a doua felie de paine si sandwitchul este gata! Bon apetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwitch cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar

1 vot    0 comentarii
45 min
Sandviciuri
Bruschete de rosii

Bruschete de rosii

Curatam rosiile si le tocam marunt. La fel procedam si cu usturoiul. In acest timp punem feliile

4 voturi    0 comentarii
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

29 voturi

Ingrediente

  • O cutie de pate,doi ardei rosii,o felie de castravete,ou fiert.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Unt de casa