Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 august 2008
Ingrediente
crap fara cap, boia de ardei iute, ardei iute, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Pestele se frige pe ambele parti, pe gratar sau pe o plita. Se asaza intr-o tava si se adauga saramura preparata din: 1 l de apa fierbinte, sare, boia de ardei iute si se lasa la fiert 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "saramura cu crap" nu uita sa-i faci un
review
Bucata de crap se spala,se inlatura solzii si se curata interiorul,apoi se taie rondele de 3cm grosime.
Se
4 voturi
5 comentarii
40 min
Se curata capatana bine la urechi de branhii,se spala.Se taie pestele se portioneaza si punem la
13 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate