autor:

costy1969

» » Mancaruri cu peste

SARAMURA DE CARAS

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
800 grame caras 100 grame morcovi 100 grame ardei gras 100 grame rosii 2 catei de usturoi 1 ardei iute 30 ml ulei 1 legatura de leustean verde 1 legatura de ceapa verde sare grunjoasa (cca 100 grame), piper.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Carasul se eviscereaza si se spala foarte bine sub jet de apa rece,fara a i se indeparta solzii; -morcovii se taie rondele, iar ardeiul feliute; -leusteanul se toaca marunt, usturoiul si ardeiul iute se feliaza; -rosiile se coc usor pe gratar,se curata de pielite si se taie cubulete; -se pune un litru de apa la fiert, iar in aceasta se pune ardeiul iute, morcovii, usturoiul, ardeiul gras, ceapa verde, uleiul si piperul; pestele umed se imbraca in sare grunjoasa si se pune pe gratarul incins la temperatura maxima,iar cand este rumenit, se curata de excesul de sare; -pestele se aseaza intr-o tava, peste el se pun legumele cu supa in care au fiert, leusteanul si rosiile, apoi se introduce la cptor 1o minute, punana mereu peste peste zeama din vasul in care acesta fiebe. SFAT:daca nu faceti pestele la gratar il puteti curata de solzi,acestia se pastreaza numai daca il facem la gratar pentru a nu se lipi.
Carasul se eviscereaza si se spala foarte bine sub jet de apa rece,fara a i se indeparta solzii; -morcovii se taie rondele, iar ardeiul feliute; -leus
Daca ti-a placut reteta noastra "SARAMURA DE CARAS" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Saramura de Caras

Saramura de Caras

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din

50 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 800 grame caras 100 grame morcovi 100 grame ardei gras 100 grame rosii 2 catei de usturoi 1 ardei iute 30 ml ulei 1 legatura de leustean verde 1 legatura de ceapa verde sare grunjoasa (cca 100 grame)
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
Paste penne cu sos de branza

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Supa de pui cu paste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Macaroane cu bacon si cascaval

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive