autor:

costy1969

» » Mancaruri cu peste

SARAMURA DE CARAS

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
800 grame caras 100 grame morcovi 100 grame ardei gras 100 grame rosii 2 catei de usturoi 1 ardei iute 30 ml ulei 1 legatura de leustean verde 1 legatura de ceapa verde sare grunjoasa (cca 100 grame), piper.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Carasul se eviscereaza si se spala foarte bine sub jet de apa rece,fara a i se indeparta solzii; -morcovii se taie rondele, iar ardeiul feliute; -leusteanul se toaca marunt, usturoiul si ardeiul iute se feliaza; -rosiile se coc usor pe gratar,se curata de pielite si se taie cubulete; -se pune un litru de apa la fiert, iar in aceasta se pune ardeiul iute, morcovii, usturoiul, ardeiul gras, ceapa verde, uleiul si piperul; pestele umed se imbraca in sare grunjoasa si se pune pe gratarul incins la temperatura maxima,iar cand este rumenit, se curata de excesul de sare; -pestele se aseaza intr-o tava, peste el se pun legumele cu supa in care au fiert, leusteanul si rosiile, apoi se introduce la cptor 1o minute, punana mereu peste peste zeama din vasul in care acesta fiebe. SFAT:daca nu faceti pestele la gratar il puteti curata de solzi,acestia se pastreaza numai daca il facem la gratar pentru a nu se lipi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARAMURA DE CARAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de Caras

Saramura de Caras

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din

51 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peşte cu sos de roşii

Peşte cu sos de roşii

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa

15 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 800 grame caras 100 grame morcovi 100 grame ardei gras 100 grame rosii 2 catei de usturoi 1 ardei iute 30 ml ulei 1 legatura de leustean verde 1 legatura de ceapa verde sare grunjoasa (cca 100 grame)
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur