Carasul se eviscereaza si se spala foarte bine sub jet de apa rece,fara a i se indeparta solzii; -morcovii se taie rondele, iar ardeiul feliute; -leusteanul se toaca marunt, usturoiul si ardeiul iute se feliaza; -rosiile se coc usor pe gratar,se curata de pielite si se taie cubulete; -se pune un litru de apa la fiert, iar in aceasta se pune ardeiul iute, morcovii, usturoiul, ardeiul gras, ceapa verde, uleiul si piperul; pestele umed se imbraca in sare grunjoasa si se pune pe gratarul incins la temperatura maxima,iar cand este rumenit, se curata de excesul de sare; -pestele se aseaza intr-o tava, peste el se pun legumele cu supa in care au fiert, leusteanul si rosiile, apoi se introduce la cptor 1o minute, punana mereu peste peste zeama din vasul in care acesta fiebe. SFAT:daca nu faceti pestele la gratar il puteti curata de solzi,acestia se pastreaza numai daca il facem la gratar pentru a nu se lipi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii