autor:

murarudumitru

» » Mancaruri cu peste

Saramură de caras

Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
1kg caras ceva mai mare., 1 lingura boia de ardei sau un ardei iute,, sare,, faina de malai pentru mamaliga

Dificultate: Redusa Timp: 30h

1 vot

Mod de preparare

Se curăţă peştii de solzi, se eviscerează, se spală înăuntru. Se pun să se frigă direct pe plită, care trebuie să fie încinsă şi bine presărată cu sare. Se întorc pe o parte şi pe alta, încet, ca să nu se sfărâme, se aşază într-un castron cu apă fiartă şi sărată, în care punem şi puţină boia de ardei sau un ardei iute. Se serveşte rece, cu mămăligă
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramură de caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de Caras

Saramura de Caras

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din

51 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit

Crap prajit

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet

4 voturi    19 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg caras ceva mai mare.
  • 1 lingura boia de ardei sau un ardei iute,
  • sare,
  • faina de malai pentru mamaliga

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de hrisca cu sos de peste