autor:

Daniela

» » Mancaruri cu peste

Saramura de pastrav

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2013

Ingrediente
6 pastravi, ardei kapia 5,6 bucati, ardei gras 5,6 bucati, rosii 7-8 bucati, ardei iuti 3 bucati, patrunjel si leustean verde, sare, ceapa rosie 4 bucati

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Am copt pe plita ardei kapia, ardei gras si ardei iute iar pe gratar ceapa si rosiile .
La sfarsit toate au fost curatate de pielite si samburi, tocate marunt si puse intr-o cratita de inox cu fund dublu, pe foc.Am pus o mana zdravana de patrunjel si leustean verde tocat marunt si am potrivit de sare.
A dat un clocot bun, dupa care am pus pastravul facut la gratar,si i-am facut loc printre zarzavaturi, cat sa il cuprinda putin zeama. A mai dat un clocot bun , am dat deoparte si am lasat acoperit cu capac pentru o jumatate de ora, ca sa se patrunda aromele.
Saramura se mananca rece si este o bunatate ! Pastravul a capatat gustul minunat al legumelor, putin iute de la ardeii iuti, picant doar atat cat trebuie !

http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2013/08/saramura-d...
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pastrav" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste in sos de rosii cu vin

Peste in sos de rosii cu vin

Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
pastrav la gratar

pastrav la gratar

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    In ce fel arata de gustos!

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 20 august 2013

    Hai la o portie, Mihaela !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 august 2013

    Delicios

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 pastravi
  • ardei kapia 5,6 bucati
  • ardei gras 5,6 bucati
  • rosii 7-8 bucati
  • ardei iuti 3 bucati
  • patrunjel si leustean verde
  • sare
  • ceapa rosie 4 bucati

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

In ce fel arata de gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap la cuptor