Curatam peste si il spalam bine. Il presaram cu sare apoi il trecem prin malai si il asezam pe gratarul incins.Asezam pe gratar si rosiile si ardeiul gras taiat in jumatati. Dupa ce pestele si legumele sunt coapte pe o parte se intorc pe cealalta parte.Intre timp punem la fiert 500 ml apa. Adaugam sare, piper si cimbru. Taiem ardeii si rosiile coapte in bucati mici. In apa care fierbe adaugam legumele coapte si ardeiul iute taiat marunt si le lasam 5 minute sa fiarba sub capac. La sfarsit adaugam usturoiul pisat si patrunjelul taiat.
Adaugam feliile de peste in saramura si mai lasam pe foc mic timp de 2 minute apoi servim cu mamaliga.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii