autor:

My Fancy Cake

» » , Mancaruri cu peste, Retete la gratar

Saramura de peste

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 carasi mari, 4 rosii, 2 ardei grasi, 6 catei de usturoi, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 varf de lingurita cimbru, sare, piper, 1 ardei iute, 4 linguri malai

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Curatam peste si il spalam bine. Il presaram cu sare apoi il trecem prin malai si il asezam pe gratarul incins.Asezam pe gratar si rosiile si ardeiul gras taiat in jumatati. Dupa ce pestele si legumele sunt coapte pe o parte se intorc pe cealalta parte.Intre timp punem la fiert 500 ml apa. Adaugam sare, piper si cimbru. Taiem ardeii si rosiile coapte in bucati mici. In apa care fierbe adaugam legumele coapte si ardeiul iute taiat marunt si le lasam 5 minute sa fiarba sub capac. La sfarsit adaugam usturoiul pisat si patrunjelul taiat.
Adaugam feliile de peste in saramura si mai lasam pe foc mic timp de 2 minute apoi servim cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

88 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Stiglet , 02 iunie 2014

    Saramura trebuie sa fie din abundenta pentru ca saramura este principalu actor care joaca in aceasta mincare .in niciun caz pestele si mamaliga nu trebuie sa fie uscata

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 carasi mari
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 varf de lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri malai

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui din soia si ciuperci