autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

saramura de peste

Autor: vlad smochina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vlad smochina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2007

Ingrediente
peste 2 kg,ardei gras rosu ,verde si galben cite o bucata,ardei iute verde si rosu cite o bucata(din cei mari),patrunjel verde o legatura,un gogosar rosu, un ardei capia, zece boabe de piper intregi si o jumatate de lingurita de piper macinat,un virf de cutit de boia rosie dulce,3 boabe de ienibahar,o legatura de ceapa verde,4 rosii carnoase mari,delikat dupa gust,3litri de apa.

Dificultate: Medie Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

pestele se curata,se spala,se taie file.
dupa ce se zvinta cu hirtie absorbanta se frige pe gratar.
gogosarul,ardeiul capia,ardeii grasi si iuti,rosiile se coc pe gratar,apoi li se indeparteaza pielita si se toaca marunt.
intr-un vas se pune apa la clocotit si apoi se pun legumele de mai sus,condimentele si ceapa verde taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "saramura de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Curatam peste si il spalam bine. Il presaram cu sare apoi il trecem prin malai si il asezam pe gratarul

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete la gratar
Saramura de peste cu maioneza

Saramura de peste cu maioneza

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari

4 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • peste 2 kg,ardei gras rosu ,verde si galben cite o bucata,ardei iute verde si rosu cite o bucata(din cei mari),patrunjel verde o legatura,un gogosar rosu
  • un ardei capia
  • zece boabe de piper intregi si o jumatate de lingurita de piper macinat,un virf de cutit de boia rosie dulce,3 boabe de ienibahar,o legatura de ceapa verde,4 rosii carnoase mari,delikat dupa gust,3litri de apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
pastrav la gratar si cartofi natur