autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

saramura de peste

Autor: vlad smochina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vlad smochina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2007

Ingrediente
peste 2 kg,ardei gras rosu ,verde si galben cite o bucata,ardei iute verde si rosu cite o bucata(din cei mari),patrunjel verde o legatura,un gogosar rosu, un ardei capia, zece boabe de piper intregi si o jumatate de lingurita de piper macinat,un virf de cutit de boia rosie dulce,3 boabe de ienibahar,o legatura de ceapa verde,4 rosii carnoase mari,delikat dupa gust,3litri de apa.

Dificultate: Medie Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

pestele se curata,se spala,se taie file.
dupa ce se zvinta cu hirtie absorbanta se frige pe gratar.
gogosarul,ardeiul capia,ardeii grasi si iuti,rosiile se coc pe gratar,apoi li se indeparteaza pielita si se toaca marunt.
intr-un vas se pune apa la clocotit si apoi se pun legumele de mai sus,condimentele si ceapa verde taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "saramura de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

88 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Pregatim pe gratar pestele si legumele: rosiile si ardeiul intregi si ceapa taiata in sferturi. Apoi

53 voturi    4 comentarii
40 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • peste 2 kg,ardei gras rosu ,verde si galben cite o bucata,ardei iute verde si rosu cite o bucata(din cei mari),patrunjel verde o legatura,un gogosar rosu
  • un ardei capia
  • zece boabe de piper intregi si o jumatate de lingurita de piper macinat,un virf de cutit de boia rosie dulce,3 boabe de ienibahar,o legatura de ceapa verde,4 rosii carnoase mari,delikat dupa gust,3litri de apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Somon pe pat de orez, la cuptor