Pregatim pe gratar pestele si legumele: rosiile si ardeiul intregi si ceapa taiata in sferturi.
Apoi decojim rosiile si ardeiul si le tocam bucati mai mari; le asezam intr-o tava peste bucatile de peste, desprindem si ceapa in tava, tocam putin ardei iute proaspat si cateii de usturoi, condimentam , adaugam o cescuta de vin alb sec si dam la cuptor 15 minute. Il ornam cu patrunjel verde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii