autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Saramura de peste a la Xtreme

Autor: Monica Calin (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica Calin (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2007

Ingrediente
peste mare - crap sau ten, 3 rosii mari, 1 ardei gras, 1 ardei iute, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de patrunjel, delicat, sare si piper, ----------------------, 5-6 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Se pun la gratar pestele (cu tot cu solzi) , rosiile, ardeiul gras si ardeiul iute. Intr-o cratita mare se pun 2 l de apa la fiert. Se ia pestele dupa gratar, se curata de solzi ; rosiile, ardeiul gras si ardeiul iute se iau dupa gratar, se curata si se toca marunt.In apa fiarta se pune pestele, legumele, usturoiul tocat\\pisat si delicatul, sarea si piperul. Se fierbe 5 minute.Se serveste fierbinte.

Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste a la Xtreme" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File  de peste la cuptor

File de peste la cuptor

Se spala bine fileurile,se aseaza in tava,se condimenteaza dupa gust.Se taie cubulete foarte mici

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Se curata pestele de solzi si mate,se sareaza si se lasa asa 15 min.In timpul asta se pregatesc legumele,se

49 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • peste mare - crap sau ten
  • 3 rosii mari
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • delicat
  • sare si piper
  • ----------------------
  • 5-6 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Felii de somon in sos de vin