autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Saramura de peste cu maioneza

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste, 4 catei de usturoi, 1 ardei iute, 75 g ardei gras, 2 linguri ulei, 50 ml otet de 4 grade, 200 g rosii, 1-2 tulpini de telina cu frunze, 5 fire de patrunjel, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile.Intre timp, se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare. Intr-un ibric se pun la fiert 200 ml apa cu 1/2 lingurita de sare, foaie de dafin, boabele de piper si otetul. Se paseaza rosiile si ardeiul coapte si se adauga in saramura impreuna cu usturoiul.Se scoate intr-un castron pestele, se adauga saramura fierbinte si se acopera cu un capac. Se serveste cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Friptura cu cimbru si patatas bravas

Friptura cu cimbru si patatas bravas

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri

3 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 75 g ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml otet de 4 grade
  • 200 g rosii
  • 1-2 tulpini de telina cu frunze
  • 5 fire de patrunjel
  • 10 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

9 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata la cuptor