autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Saramura de peste cu maioneza

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste, 4 catei de usturoi, 1 ardei iute, 75 g ardei gras, 2 linguri ulei, 50 ml otet de 4 grade, 200 g rosii, 1-2 tulpini de telina cu frunze, 5 fire de patrunjel, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile.Intre timp, se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare. Intr-un ibric se pun la fiert 200 ml apa cu 1/2 lingurita de sare, foaie de dafin, boabele de piper si otetul. Se paseaza rosiile si ardeiul coapte si se adauga in saramura impreuna cu usturoiul.Se scoate intr-un castron pestele, se adauga saramura fierbinte si se acopera cu un capac. Se serveste cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Rulada de piept de curcan

Rulada de piept de curcan

Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 75 g ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml otet de 4 grade
  • 200 g rosii
  • 1-2 tulpini de telina cu frunze
  • 5 fire de patrunjel
  • 10 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ragout de vita