autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Saramura de peste cu maioneza

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste, 4 catei de usturoi, 1 ardei iute, 75 g ardei gras, 2 linguri ulei, 50 ml otet de 4 grade, 200 g rosii, 1-2 tulpini de telina cu frunze, 5 fire de patrunjel, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile.Intre timp, se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare. Intr-un ibric se pun la fiert 200 ml apa cu 1/2 lingurita de sare, foaie de dafin, boabele de piper si otetul. Se paseaza rosiile si ardeiul coapte si se adauga in saramura impreuna cu usturoiul.Se scoate intr-un castron pestele, se adauga saramura fierbinte si se acopera cu un capac. Se serveste cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu fasole verde

Mancare de pui cu fasole verde

Am mai pomenit-o pe prietena mea careia nu-i place ceapa calita, atunci postand o reteta care se

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Orez cu pui

Orez cu pui

Puiul se spala si se portioneaza.Ungem carnea cu ulei,cam 2 lg,dupa care condimentam.Masam carnea

3 voturi    2 comentarii
47 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 75 g ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml otet de 4 grade
  • 200 g rosii
  • 1-2 tulpini de telina cu frunze
  • 5 fire de patrunjel
  • 10 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu cascaval la cuptor