autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Saramura de peste cu maioneza

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste, 4 catei de usturoi, 1 ardei iute, 75 g ardei gras, 2 linguri ulei, 50 ml otet de 4 grade, 200 g rosii, 1-2 tulpini de telina cu frunze, 5 fire de patrunjel, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile.Intre timp, se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare. Intr-un ibric se pun la fiert 200 ml apa cu 1/2 lingurita de sare, foaie de dafin, boabele de piper si otetul. Se paseaza rosiile si ardeiul coapte si se adauga in saramura impreuna cu usturoiul.Se scoate intr-un castron pestele, se adauga saramura fierbinte si se acopera cu un capac. Se serveste cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Porumbei cu legume sotate

Porumbei cu legume sotate

1.Porumbeii curatati si spalati se taie in jumatati si impreuna cu maruntaiele se acopera cu apa,se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 75 g ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml otet de 4 grade
  • 200 g rosii
  • 1-2 tulpini de telina cu frunze
  • 5 fire de patrunjel
  • 10 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)