Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu
sare, piper, condimente pentru carne de pui.
O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.
Intre timp pregatim saramura.
Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:
usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat
rondele, cateva boabe de piper, sare,
vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.
Punem amestecul pe foc si-l lasam
sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele.
Cand carnea este gata o bagam si pe ea in
vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,
doar cat sa se patrunda putin.
Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii