1. Se portioneaza puiul, se spala si se lasa la scurs.
2. Se coc rosiile si ardeii pe gratarul pentru legume.
3. Se pune apa la fiert, iar cand fierbe se adauga ardeiul copt taiat marunt, rosiile coapte tocate, usturoiul maruntit, pasta de rosii. Se aduce din nou la fierbere, se lasa 5 minute la foc mic si se adauga un ardei iute tocat, otetul, patrunjelul verde si piperul. Se mai lasa 5 minute si se opreste.
4. Pe grill, se pune un strat gros de sare, se incinge si se pun bucatile de pui. Se frig bine pe toate partile, apoi se scutura de sare si se introduc in saramura fierbinte.
Se serveste calda cu mamaliguta.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii