autor:

ALINA BANICA

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Saramura de pui

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-un pui, -6 rosii, -6 ardei grasi, -un ardei iute, -2 l de apa, -50 ml otet de mere, -5-6 catei de usturoi, -2 linguri pasta de rosii, -piper, -patrunjel verde, -sare mare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

1. Se portioneaza puiul, se spala si se lasa la scurs.
2. Se coc rosiile si ardeii pe gratarul pentru legume.
3. Se pune apa la fiert, iar cand fierbe se adauga ardeiul copt taiat marunt, rosiile coapte tocate, usturoiul maruntit, pasta de rosii. Se aduce din nou la fierbere, se lasa 5 minute la foc mic si se adauga un ardei iute tocat, otetul, patrunjelul verde si piperul. Se mai lasa 5 minute si se opreste.
4. Pe grill, se pune un strat gros de sare, se incinge si se pun bucatile de pui. Se frig bine pe toate partile, apoi se scutura de sare si se introduc in saramura fierbinte.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARAMURA DIN PULPE DE PUI

SARAMURA DIN PULPE DE PUI

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Saramura de pui

Saramura de pui

Curatam puiul, il transam si il spalam bine , apoi il lasam sa se scurga. Curatam si spalam bine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    o...bunatate!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Multumesc frumos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Este preferata mea...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Imi lasa gura apa.Delicios!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Ce bunatate ai gatit aici...Nota maxima*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Este o bunatate !

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      arata bine saramura de pui..gustoasa!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte bunã!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Imi place tare mult saramura de pui.

    • Fara foto

      silvi0ara , 03 iulie 2010

      O bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • -un pui
  • -6 rosii
  • -6 ardei grasi
  • -un ardei iute
  • -2 l de apa
  • -50 ml otet de mere
  • -5-6 catei de usturoi
  • -2 linguri pasta de rosii
  • -piper
  • -patrunjel verde
  • -sare mare.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

o...bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne, porumb si cascaval