Carnea se cresteaza din loc in loc ca sa se patrunda pe gratar,se unge cu ulei,apoi se presara cu sare,piper,cimbru si putina boia dulce.
Pe gratar asezam carnea,ardeii,ceapa si rosiile sa se friga.
Dupa ce s-au fript,ardeii ii curatam de coaja si ii taiem julien,ceapa si ardeii iuti ii taiem marunt,iar rosiile le zdrobim cu furculita.
Punem intr-o craticioara 2 cani de apa si legumele taiate.Adaugam otetul si vinul si dam gust cu sare si piper.
Se fierbe totul 10 minute,apoi se adauga usturoiul zdrobit .
Cat fierbe saramura,pregatim si mamaliga!
Se toarna saramura fierbinte peste pui, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa stea 30 minute,.
Se serveste calduta impreuna cu mamaliga fierbinte.
Eu am format un cuib din mamaliga si l-am umplut cu carne si saramura .
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii