Puiul curatat se taie pe mijlocul pieptului si se pune pe o plita plina cu sare grunjoasa.Trebuie sa fim atenti la el si sa-l intoarcem mereu ca sa nu se prinda, sau sa se arda.Dupa ce s-a facut bine puiul se pune intr-o cratita si pe deasupra se toarna rosiile tocate marunt,usturoiul taiat feliute,ardeiul gras taiat subtire, ardeiul iute taiat subtie, leusteanul taiat subtire.Se pune apa la acelasi nivel cu puiul, un pahar de vin alb si unul mic de tuica. Se lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune deasupra legatura de leustean tocata si ea marunt. Cu cat puiul are sare mai multa si ardei iute, saramura este mai gustoasa.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii