Puiul curatat se taie pe mijlocul pieptului si se pune pe o plita plina cu sare grunjoasa.Trebuie sa fim atenti la el si sa-l intoarcem mereu ca sa nu se prinda, sau sa se arda.Dupa ce s-a facut bine puiul se pune intr-o cratita si pe deasupra se toarna rosiile tocate marunt,usturoiul taiat feliute,ardeiul gras taiat subtire, ardeiul iute taiat subtie, leusteanul taiat subtire.Se pune apa la acelasi nivel cu puiul, un pahar de vin alb si unul mic de tuica. Se lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune deasupra legatura de leustean tocata si ea marunt. Cu cat puiul are sare mai multa si ardei iute, saramura este mai gustoasa.Pofta buna !!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii