Pestele se curata, se taie capul, coada, se despica pe interior, pe langa sira spinarii (nu de tot) pana se poate intinde. Si se sterge bine de apa. Se lasa 2-3 minute intr-un castron cu ulei de masline, apoi se scurge si se pune pe gratarul bine incins. Intre timp ceapa se taie felii groase, rosiile jumatati, ardeii grasi si iute fasii si se coc pe gratar. Se pune la fiert apa cu sare mare (dupa gust), apoi se arunca in apa legumele coapte, curatate de pielite si tocate, se adauga piper, usturoi tocat si patrunjel tocat. Se da un clocot, apoi se pune si pestele si se inchide focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii