autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu peste

Saramura de stavrid

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
2 pesti, rosii, ceapa, 1 ardel rosu, 1 ardel verde, 1 ardel iute, sare, piper, usturoi

Dificultate: Medie Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se taie capul, coada, se despica pe interior, pe langa sira spinarii (nu de tot) pana se poate intinde. Si se sterge bine de apa. Se lasa 2-3 minute intr-un castron cu ulei de masline, apoi se scurge si se pune pe gratarul bine incins. Intre timp ceapa se taie felii groase, rosiile jumatati, ardeii grasi si iute fasii si se coc pe gratar. Se pune la fiert apa cu sare mare (dupa gust), apoi se arunca in apa legumele coapte, curatate de pielite si tocate, se adauga piper, usturoi tocat si patrunjel tocat. Se da un clocot, apoi se pune si pestele si se inchide focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie cu verdeturi la cutor

Scrumbie cu verdeturi la cutor

In primul rand curatam bine scrumbia si o spalam. In interiorul acesteia punem felii de lamaie si

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt.

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Ton pe grill Ton pe grill

Se face un bait, usturoiul se da pe razatoare, se adauga uleiul, sarea piperul dupa gust si zeama de la lamaie. Se ung bucățile de

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Saramura de macrou