autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

SARAMURA DIN PULPE DE PUI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare, si putin cimbru), Pentru saramura:, 500ml apa, sare si piper dupa gust, 7 catei de usturoi, 1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime), 1 ardei gras copt(otional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac pulpele pregatim saramura.Se pune pe foc o cratita cu 500ml apa,sare si piper si cand a dat in clocot se adauga usturoiul pisat si rosia(ca sa fie mai gustoasa se coace cateva minute inainte de a fi pusa in saramura)curatata de pielita si taiata cubulete(cine prefera poate adauga si un ardei gras copt tocat bucatele).Se mai lasa sa fiarba 10 minute.Cand sunt gata pulpele, se iau de pe gratar si se adauga in saramura.Se lasa cel putin 15 minute in sos inainte de a fi servite.Se servesc cu mamaliguta calda.
Cine prefera mai condimentat saramura poate adauga si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARAMURA DIN PULPE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata cu varza rosie

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi

Tocanita de pipote si inimi

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Arata senzational,cred ca este o bunatate,felicitari draga silvi0ara pentru reteta,pentru claritate si pentru prezentare.

  • Fara foto

    paula , 05 august 2009

    Am pregatit si eu si e delicios, mananc mai condimentat si am pus un aedei iute copt, incercati si cu aripioare sunt nemaipomenite de bune "te lingi pe degete".

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare, si putin cimbru)
  • Pentru saramura:
  • 500ml apa
  • sare si piper dupa gust
  • 7 catei de usturoi
  • 1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime)
  • 1 ardei gras copt(otional)

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Arata senzational,cred ca este o bunatate,felicitari draga silvi0ara pentru reteta,pentru claritate si pentru prezentare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu salata