autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Saramura pentru muraturi

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 g sare, 250 ml otet, 10 l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca apa cu sarea si se fierbe cca 30 minute. Se trage vasul de pe foc si se adauga otetul. Se amesteca si se omogenizeaza solutia. Saramura fierbinte astfel pregatita, se toarna peste legumele puse in borcane sau putini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura pentru muraturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de trandafiri

Dulceata de trandafiri

In primul rind, e bine sa stiti ce fel de trandafiri trebuie sa alegeti. Ca regula generala, cei

73 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
GEM DE PRUNE

GEM DE PRUNE

Gemurile se pot prepara din toate felurile de fructe,intregi sau taiate,curatate de coaja sau nu.

34 voturi    23 comentarii
2h 20 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Chiar merge peste orice fel de legume?

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g sare
  • 250 ml otet
  • 10 l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

flori de piatra (Chef de cuisine)

Chiar merge peste orice fel de legume?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca mixta