autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Saramura pentru muraturi

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 g sare, 250 ml otet, 10 l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca apa cu sarea si se fierbe cca 30 minute. Se trage vasul de pe foc si se adauga otetul. Se amesteca si se omogenizeaza solutia. Saramura fierbinte astfel pregatita, se toarna peste legumele puse in borcane sau putini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura pentru muraturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
GEM DE PRUNE ALBE

GEM DE PRUNE ALBE

Timpul cel mai mult se iroseste cu spalatul fructelor si al borcanelor. Borcanele spalate se sterilizeaza

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de prune cu miez de nuca

Gem de prune cu miez de nuca

Prunele spalate,curatate de samburi,se pun intr-un tuci cu zaharul pe foc,se amesteca sa nu se lipeasca,pana-si

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Chiar merge peste orice fel de legume?

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g sare
  • 250 ml otet
  • 10 l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

flori de piatra (Chef de cuisine)

Chiar merge peste orice fel de legume?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cum să păstrăm verdeaţa proaspătă la frigider?