Intr-o cratita amestecam faina cu uleiul si il facem faramituri, dupa care adaugam quakerul, sarea,si praful de copt si amestecam.
Adaugam apa si amestecam pana se formeaza aluatul si il acoperim si il dam la frigider ptr 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade - intindem un pergament pe plansa si luam jumatate din aluat pe care il intindem pe pergament pana la 1/2 de cm grosime - trebuie sa fie foarte subtire.
Ungem aluatul cu ou sau albus si presaram seminte din abudenta si trecem cu sucitorul peste aluat ca semintele sa intre in aluat.
Transferam pergamentul cu aluatul pe tava si il taiem fasii dupa dorinta dupa care il coacem 8-10 minute pana se rumeneste frumos.
Cand s-a racit le transferam intr-o cutie care se inchide ermetic.
Sunt gustoase, usor de facut si dietetice.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii