Se ia aluatul de la frigider, se intinde din el o foaie dreptunghiulara pe masa presarata cu faina si se decupeaza cu diferite forme sau se taie cu ruleta de aluat fasii care se aseaza in tava cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc iute pana se rumenesc. Eu am facut din acest aluat si pateuri cu branza si pot sa spun ca sunt foarte multumita de acest tip de aluat. Bineinteles cand nu dispuneti de timp, cumparati aluat din comert, dar mie imi place sa fac acasa ce se poate, sa stiu exact ce contine.
Puteti presara peste ele seminte de susan sau mac daca va place!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii