Saratele

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Saratele

Ingrediente

  • Pentru aluat avem nevoie de cantitati egale de branza de vaca proaspata
  • unt sau margarina si faina. Toate aceste ingrediente se framanta cu mana sau cu robotul
  • se adauga o lingurita de sare
  • se omogenizeaza bine aluatul si se pune la rece pentru minim 1 ora.

Mod de preparare

Se ia aluatul de la frigider, se intinde din el o foaie dreptunghiulara pe masa presarata cu faina si se decupeaza cu diferite forme sau se taie cu ruleta de aluat fasii care se aseaza in tava cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc iute pana se rumenesc. Eu am facut din acest aluat si pateuri cu branza si pot sa spun ca sunt foarte multumita de acest tip de aluat. Bineinteles cand nu dispuneti de timp, cumparati aluat din comert, dar mie imi place sa fac acasa ce se poate, sa stiu exact ce contine.

Puteti presara peste ele seminte de susan sau mac daca va place!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise