Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Saratele

Ingrediente

  • 1 pahar de faina alba
  • 1 pahar de faina plina
  • 1 pahar de faina integrala
  • 1 lingurita plina de sare
  • 3/4 pahar de ulei
  • 3/4 pahar de apa
  • 11/2 pahar de seminte de floarea soarelui combinate cu susan alb si negru

Mod de preparare

Se amesteca componentele la mixer pana se formeaza un aluat care nu este prea tare se lasa la odihna 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.

Aluatul se imparte in 4 foi care se intind sa fie subtiri de 5 mm se taie forme sau cum doriti. Pe o tava tapetata cu pergament se intind bucatile si se coc 25 de minute sau pana sunt rumenite. Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic. Se servesc la bere sau ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor