autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

SARATELE

Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
branza rasa - 1 farfurie(branza sa fie sarata), apa-1cana clocotita, untura - 1 cana clocotita, amoniac - 1 lingura, faina cat cuprinde, 1 ou si mac

Dificultate: Redusa Timp: 30h

1 vot

Mod de preparare

Amesteci intr-un lighenas branza rasa cu untura clocotita si apa clocotita, amoniacul il stingi cu otet si il torni peste branza, amesteci cu lingura bine si adaugi faina si framanti bine pana devine un aluat tare. Intinzi o foaie nu subtire, mai groasa si tai fasii cu cutitul. Tava o tapetezi cu putina faina si pui saratelele in tava, le ungi cu galbenusul de ou si presari cu mac. Dai tava la cuptor nu pentru mult timp. Sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARATELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele la presa

Saratele la presa

Se da branza pe razatoare.Se amesteca bine toate ingredientele si se adauga apa pana cand obtinem

29 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30h

1 vot

Ingrediente

  • branza rasa - 1 farfurie(branza sa fie sarata)
  • apa-1cana clocotita
  • untura - 1 cana clocotita
  • amoniac - 1 lingura
  • faina cat cuprinde
  • 1 ou si mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez