autor:

Iuliana Matei

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 ou, 2 linguri de zahar, 1 lingura de sare, 1 punguta de 100 de gr de mac sau chimen, 1/2 kg de faina, 1 pahar de apa sau lapte sau sifon, 3 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se face o compozitie din ingredienetele de mai sus.
Se fac mingi care se pun in forma de saratele.
Se coc la focul ochiului de aragaz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
saratele fragede

saratele fragede

* Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina

34 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de sare
  • 1 punguta de 100 de gr de mac sau chimen
  • 1/2 kg de faina
  • 1 pahar de apa sau lapte sau sifon
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos