autor:

Iuliana Matei

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 ou, 2 linguri de zahar, 1 lingura de sare, 1 punguta de 100 de gr de mac sau chimen, 1/2 kg de faina, 1 pahar de apa sau lapte sau sifon, 3 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se face o compozitie din ingredienetele de mai sus.
Se fac mingi care se pun in forma de saratele.
Se coc la focul ochiului de aragaz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele cu chimen

Saratele cu chimen

Se framanta un aluat elastic, din margarina topita nu fierbinte), cu smantana si branza rasa prin

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Saratele economice

Saratele economice

Margarina tinuta la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut.Se omogenizeaza bine,dupa care

41 voturi    16 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de sare
  • 1 punguta de 100 de gr de mac sau chimen
  • 1/2 kg de faina
  • 1 pahar de apa sau lapte sau sifon
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
pizza cu blat american