autor:

LALY

» » Aperitive

Saratele cu mac si susan

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Ingrediente
* 150 gr telemea sarata de vaca, * 150 gr faina, * 150 gr unt, * mac,susan,chimen, * 1 ou pentru uns, * 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Vinete pane cu urda si ardei gras

Vinete pane cu urda si ardei gras

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram

13 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Lapte batut

Lapte batut

1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta. 2. Se lasa

18 voturi    13 comentarii
24h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Rusu , 05 mai 2014

    ...

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Valentina,pupici dulci!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    delicioase...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Cred ca o sa fac si eu ...

    • Fara foto

      cryss , 25 iunie 2010

      Arata foarte bine dar nu ai specificat cate oua se amesteca cu branza...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Foarte frumos arata si banuiesc ca sunt si foarte bune.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte bune...nu am mai facut de mult timp...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • * 150 gr telemea sarata de vaca
  • * 150 gr faina
  • * 150 gr unt
  • * mac,susan,chimen
  • * 1 ou pentru uns
  • * 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

4 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Valentina,pupici dulci!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
CREMA DE BRANZA