Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.
Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.
Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.
Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.
Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.
Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.
Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii