autor:

LALY

» » Aperitive

Saratele cu mac si susan

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Ingrediente
* 150 gr telemea sarata de vaca, * 150 gr faina, * 150 gr unt, * mac,susan,chimen, * 1 ou pentru uns, * 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec cu urda

Chec cu urda

Pentru mic dejun si nu numai. Se poate servi cald sau rece. Este foarte pufos si delicios. Copiilor

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Branza cu smantana si mamaliguta

Branza cu smantana si mamaliguta

Amesteci branza cu smantana, presari cu sare dupa gust. Intre timp faci o mamaliguta moale. Servesti

3 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana , 13 februarie 2019

    Trebuie muuult mai multa faina, nici vorba de 150g. Daca tot postati o reteta asigurati-va ca mentionati corect cantitatile; nu doar de dragul de a posta ceva!!!

  • Fara foto

    Mirela Rusu , 05 mai 2014

    ...

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Valentina,pupici dulci!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

      delicioase...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Cred ca o sa fac si eu ...

    • Fara foto

      cryss , 25 iunie 2010

      Arata foarte bine dar nu ai specificat cate oua se amesteca cu branza...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Foarte frumos arata si banuiesc ca sunt si foarte bune.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte bune...nu am mai facut de mult timp...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * 150 gr telemea sarata de vaca
  • * 150 gr faina
  • * 150 gr unt
  • * mac,susan,chimen
  • * 1 ou pentru uns
  • * 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

3 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

Ioana

Trebuie muuult mai multa faina, nici vorba de 150g. Daca tot postati o reteta asigurati-va ca mentionati corect cantitatile; nu doar de dragul de a posta ceva!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Langos