autor:

LALY

» » Aperitive

Saratele cu mac si susan

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Ingrediente
* 150 gr telemea sarata de vaca, * 150 gr faina, * 150 gr unt, * mac,susan,chimen, * 1 ou pentru uns, * 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Ioana , 13 februarie 2019

    Trebuie muuult mai multa faina, nici vorba de 150g. Daca tot postati o reteta asigurati-va ca mentionati corect cantitatile; nu doar de dragul de a posta ceva!!!

  • Mirela Rusu , 05 mai 2014

    ...

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Valentina,pupici dulci!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

      delicioase...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Cred ca o sa fac si eu ...

    • cryss , 25 iunie 2010

      Arata foarte bine dar nu ai specificat cate oua se amesteca cu branza...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Foarte frumos arata si banuiesc ca sunt si foarte bune.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte bune...nu am mai facut de mult timp...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * 150 gr telemea sarata de vaca
  • * 150 gr faina
  • * 150 gr unt
  • * mac,susan,chimen
  • * 1 ou pentru uns
  • * 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

3 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

Ioana

Trebuie muuult mai multa faina, nici vorba de 150g. Daca tot postati o reteta asigurati-va ca mentionati corect cantitatile; nu doar de dragul de a posta ceva!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu brinza Focsani