autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Saratele cu parmezan

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana, ou pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, fara sa se framante prea mult. Se lasa aluatul cateva ore sa se odihneasca. Se intinde o foaie nu prea subtire, si se taie ronduri de 10-12 cm diametru. Se ung cu ou, se presara parmezan si fiecare rond se taie in patru, astfel sa se formeze niste evantaiuri. Se aseaza intr-o tava si se coc 10 minute la foc iute.
Se servesc reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Masa de fructe pt copii mofturosi

Masa de fructe pt copii mofturosi

Intrun bol razuim merele spalate, curatate, banana decojita, apoi biscuitii. Le amestecam toate bine

6 voturi    10 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
prajitura cu mere

prajitura cu mere

uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de copt se

8 voturi    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. faina
  • 125 gr. unt proaspat
  • 125 gr. parmezan ras
  • un galbenus si 1/2 ceasca de smantana
  • ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prune in aluat