Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, fara sa se framante prea mult. Se lasa aluatul cateva ore sa se odihneasca. Se intinde o foaie nu prea subtire, si se taie ronduri de 10-12 cm diametru. Se ung cu ou, se presara parmezan si fiecare rond se taie in patru, astfel sa se formeze niste evantaiuri. Se aseaza intr-o tava si se coc 10 minute la foc iute.
Se servesc reci sau calde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii