Saratele din faina de naut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Saratele din faina de naut

Ingrediente

  • 13/4 pahar faina de naut
  • 3/4 lingurita de sare
  • 3/4 lingurita cardamon macinat marunt
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 11/2 pahare de apa
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam bine faina de naut cu sare, cardamon si piper.

In oala robotului punem faina amestecata cu mirodenii si turnam apa si uleiul si amestecam cu robotul de bucatarie pana devine omogen.

Lasam la frigider pentru o ora dupa care tapetam o tava de cuptor cu pergament (foaia se unge cu putin ulei de masline). Turnam 1/2 din compozitie in tava - trebuie sa acopere intreaga tava si trebuie sa fie subtire.

Se incalzeste la 200 de grade si se coace aproximativ 20 de minute pana se rumeneste.

Cand e copt scoatem cu hartie pe o plansa, lasam putin sa se raceasca si taiem fasii dupa preferinte.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura