autor:

kok miori

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele din faina de naut

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Ingrediente
13/4 pahar faina de naut, 3/4 lingurita de sare, 3/4 lingurita cardamon macinat marunt, 1/2 lingurita piper negru macinat, 11/2 pahare de apa, 4 linguri ulei de masline, ,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam bine faina de naut cu sare, cardamon si piper.

In oala robotului punem faina amestecata cu mirodenii si turnam apa si uleiul si amestecam cu robotul de bucatarie pana devine omogen.



Lasam la frigider pentru o ora dupa care tapetam o tava de cuptor cu pergament (foaia se unge cu putin ulei de masline). Turnam 1/2 din compozitie in tava - trebuie sa acopere intreaga tava si trebuie sa fie subtire.



Se incalzeste la 200 de grade si se coace aproximativ 20 de minute pana se rumeneste.

Cand e copt scoatem cu hartie pe o plansa, lasam putin sa se raceasca si taiem fasii dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din faina de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, cand e gata se intinde in tava unsa in prealabil cu

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu urda si zmeura

Placinta cu urda si zmeura

Am amestecat urda cu zmeura si zaharul dupa care am intins compozitia peste jumatate din pachetul

7 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    eli , 03 septembrie 2014

    13/4 faina naut ce inseamna

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 13/4 pahar faina de naut
  • 3/4 lingurita de sare
  • 3/4 lingurita cardamon macinat marunt
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 11/2 pahare de apa
  • 4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Fara foto

eli

13/4 faina naut ce inseamna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca bunicii