Intindem pe masa foietajul, il taiem fasii lungi de 8 cm si groase de 3 cm, le ungem cu untul topit, presaram susan si le rotim umpic pentru a avea o forma mai frumoasa.
Le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Mai usor de atat nu se poate si se mananca la fel de usor! :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii