Saratele din foietaj cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saratele din foietaj cu susan

Ingrediente

  • Un pachet de foietaj
  • 25 g unt topit
  • susan

Mod de preparare

Intindem pe masa foietajul, il taiem fasii lungi de 8 cm si groase de 3 cm, le ungem cu untul topit, presaram susan si le rotim umpic pentru a avea o forma mai frumoasa.

Le dam la cuptor pentru 20 de minute.

Mai usor de atat nu se poate si se mananca la fel de usor! :)

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura