Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful de ceapa,si se preseaza bine cu sucitorul.Se indoaie pe jumatate si se taie in suvite de grosimea unui deget.Se intinde usor de capete si se rasucesc de trei ori.Se aranjaza in tava de cuptor si se coc timp de 15min.la 200ºC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii