autor:

raluka

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele din foietaj

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2011

Ingrediente
250gr foietaj, 2,3 linguri de parmezan ras, o lingura de unt, praf de ceapa(usturoi)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful de ceapa,si se preseaza bine cu sucitorul.Se indoaie pe jumatate si se taie in suvite de grosimea unui deget.Se intinde usor de capete si se rasucesc de trei ori.Se aranjaza in tava de cuptor si se coc timp de 15min.la 200ºC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele din foietaj cu susan

Saratele din foietaj cu susan

Intindem pe masa foietajul, il taiem fasii lungi de 8 cm si groase de 3 cm, le ungem cu untul topit,

1 vot    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele spirale din aluat de foietaj

Saratele spirale din aluat de foietaj

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale. Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara

19 voturi    6 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriela Dumitru , 22 decembrie 2015

    Se ung cu galbenus de ou si se presara chimen sau sare grunjoasa sau cascaval ras.

  • Fara foto

    Bogdan Tanase , 15 noiembrie 2013

    E unt topit, nu ou...

  • Fara foto

    Chita Dana Stefania , 14 noiembrie 2013

    In imagini arata ca se foloseste si ou...la ingredeiente si mod de preparare nu scrie nimic despre ou. Se unge si cu ou sau nu? Sau chestia aia galbena este unt?

    • Fara foto

      Francois Gall , 05 septembrie 2013

      Se coc la 200A(mperi)? Poate la 200V(olţi).

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2011

      si eu fac de multe ori saratele ca tine, sunt f practice, foarte rapide... Pup

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2011

      Arata foarte bine si sunt usor de pregatit !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

17 voturi

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 2,3 linguri de parmezan ras
  • o lingura de unt
  • praf de ceapa(usturoi)

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

20 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

si eu fac de multe ori saratele ca tine, sunt f practice, foarte rapide... Pup

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza (aluat facut in casa)