Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful de ceapa,si se preseaza bine cu sucitorul.Se indoaie pe jumatate si se taie in suvite de grosimea unui deget.Se intinde usor de capete si se rasucesc de trei ori.Se aranjaza in tava de cuptor si se coc timp de 15min.la 200ºC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii