autor:

Tatar Nicu

» » Aperitive

Saratele (stiks)

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
, aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

1 vot

Mod de preparare


Este o reteta de "urgenta" cand ai musafiri pe neasteptate.In tava unsa cu putin unt,se pune aluatul(decongelat),se taie in fasii subtiri(1-1,5mm),se unge cu ou(galbenus).Se presara:chimen,susan,sare de mare,mac,parmezan.Se da la cuptor pana se rumenesc.Se pot rasuci(pentu aspect)dupa ce le-am asezonat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (stiks)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa

21 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

1 vot

Ingrediente

  • aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.

Raporteaza reteta

husni

husni (Chef de cuisine)

Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj