autor:

Tatar Nicu

» » Aperitive

Saratele (stiks)

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
, aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

1 vot

Mod de preparare


Este o reteta de "urgenta" cand ai musafiri pe neasteptate.In tava unsa cu putin unt,se pune aluatul(decongelat),se taie in fasii subtiri(1-1,5mm),se unge cu ou(galbenus).Se presara:chimen,susan,sare de mare,mac,parmezan.Se da la cuptor pana se rumenesc.Se pot rasuci(pentu aspect)dupa ce le-am asezonat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (stiks)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Stelute cu pasta de branza

Stelute cu pasta de branza

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata. Sfecla curatata,o

14 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Aperitive reci

Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare,

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

1 vot

Ingrediente

  • aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.

Raporteaza reteta

husni

husni (Chef de cuisine)

Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia