autor:

Tatar Nicu

» » Aperitive

Saratele (stiks)

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
, aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

1 vot

Mod de preparare


Este o reteta de "urgenta" cand ai musafiri pe neasteptate.In tava unsa cu putin unt,se pune aluatul(decongelat),se taie in fasii subtiri(1-1,5mm),se unge cu ou(galbenus).Se presara:chimen,susan,sare de mare,mac,parmezan.Se da la cuptor pana se rumenesc.Se pot rasuci(pentu aspect)dupa ce le-am asezonat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (stiks)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 3 linguri

12 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Briosa cu spanac si feta

Briosa cu spanac si feta

Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

1 vot

Ingrediente

  • aluat(pt foietaj)din comert,oua,chimen,sare de mare,susan,mac.

Raporteaza reteta

husni

husni (Chef de cuisine)

Rapid;eu ma complic cu un aluat,facut.Dureaza.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Meniu cu branza si oua