autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Sardele la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 16 sardele intregi, , 4 catei de usturoi, , 1 legatura patrunjel, , 1 crenguta de rozmarin, , 2 crengute de cimbru proaspat, , 2 linguri pesmet, , 1 lingura cascaval ras, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti cu ulei tava de la aragaz. Rupeti capul sardelelor si desfaceti-le in doua, fara sa separati complet cele doua jumatati. Scoateti sira spinarii, spalati-le si zvantati-le cu hartie absorbanta. Puneti-le pe tava asa desfacute si cu pielita in jos si presarati-le cu sare si piper.
Incingeti cuptorul la 210ş.
Tocati patrunjelul impreuna cu frunzulitele de cimbru si de rozmarin, puneti 2 linguri intr-un bol si amestecati-le cu usturoiul presat, cascavalul ras si o lingura cu pesmet.
Intindeti umplutura astfel preparata peste sardele si lipiti din nou cele doua jumatati.
Presarati peste ele ierburile ramase si restul de pesmet si dati-le 6 minute la cuptor. Decorati sardelele cu felii de lamaie si serviti-le cu masline umplute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merluciu cu legume

Merluciu cu legume

Cartofii se spala si taie in doua si ii fierbem la aburi timp de 20min, dupa care adaugam celelalte

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Save Alexandra , 25 mai 2013

    incerc chiar acum...

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 16 sardele intregi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 2 crengute de cimbru proaspat
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura cascaval ras
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez