Curatati usturoiul, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Taiati - cu foarfeca - jumatate din legatura de busuioc si puneti restul deoparte.
Curatati sardinele, spalati-le bine si zvantati-le cu hartie absorbanta. Dati-le prin faina si prajiti-le 5 minute in uleiul incins, dupa care lasati-le sa se scurga.
Puneti in tigaie cateii de usturoi (intregi) si prajiti-i la foc mic, circa 4 minute. Adaugati rosiile, boabele de piper, stafidele, busuiocul taiat si maslinele, gustati de sare si lasati-le sa fiarba incet inca 5 minute. Rasturnati legumele calde pe un platou, asezati deasupra sardinele prajite, ornati-le cu busuiocul pus deoparte si serviti-le fierbinti sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii